Bu sezon için şunu çok net olarak gözüyoruz ki; bu takım ligde kalacaksa en büyük destekçisi TARAFTAR olacak. Durum onu gösteriyor..

Bugüne kadar belediyenin desteği ile ayakta kalan ve her halükarda göbeğinden belediyeye bağlı yaşam sürdüren Balıkesirspor bu bağını kopardı..! Balıkesir Büyükşehir Belediyesi dahil olmak üzere Balıkesirspor’a bu sezon hiçbir belediyenin destek olması söz konusu değil. En azından siyasetçilerin açıklamalardan ben böyle anlıyorum.

Peki böylesine zorlu bir süreçte, bugüne kadar olmazsa olmaz Belediye desteksiz bu iş nasıl olacak?. Başkan Kadir Dağlı’nın özellikle Nuno Dosyasının kapatılmasındaki hamleleri İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun hamlelerine benzedi.  Dağlı, akıl dolu bir yol izleyerek 762 bin Euroluk ödemeyi 600 bin Euroya bitirdi.

Şimdi sıra transfer tahtasında. Bu dosya kapandığına göre tahtada açıldıktan sonra çok akılcı transferlerle bu takımı ligde bırakabilirse bu Balıkesirspor tarihi için dönemeç noktası olacaktır. Böyle bir durumda şunu göreceğiz. Balıkesirspor, belediye desteği olmadan da ayakta kalabiliyor, savaşabiliyormuş. Tabiki durum böyle olursa da taraftar bu takımı alıp götürür..!

İsteğim Balıkesirspor’da her şey çok güzel olsun..!