Tarih 2 Eylül 2019..Milli Kuvvetler Caddesi. Gecenin bir yarısı, in yok cin yok.. 3 adam caddede deli gibi koşturuyor. Gecenin o saati banka açılılıyor, işlem yapılıyor ve Balıkesirspor transfer tahtası açılıyor..

Yazsan roman olur..

Bu yaşananlarda bildiklerim var bilmediklerim var.

Dün transfer tahtasının açılmasının perde arkasını size aktarmak için Yönetim Kurulu’nun Basın Sözcüsü Mehmet Demirarslan’ı aradım. Bilmediklerimi öğreneyim, duyumlarımı teyit ettireyim diye. Çok mantıklı bir cevap verdi; “ Edinç Abi gerçekten yazsan roman olur ama biz tüm konuları bir basın toplantısı ile açıklayacağız”.

Sanırım bugün yarın bu konu ile ilgili olarak Başkan Kadir Dağlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri basın toplantısı düzenleyerek transfer tahtasının açılması ile ilgili yaşananları ve yeni transferler ile ilgili bilgilendirmeleri yapacaklar.

Yalnız ben ufak bir not düşmek istiyorum. Hani iki lafın birinde “Balıkesirlilikten, Balıkesirsporluluktan’bahseden kelli felli isimlerimiz var ya ( az yada çok yardım eden iş  adamlarımızı tenzi ediyorum). Elin adamları bu kulüp ayakta kalsın diye maddi manevi yardım etti. Ya siz?..  Aslında sizi şuna çok benzetiyorum; Reis’e ‘Bizi Afrin’e götür’ diye sloganlar atan AK Parti Gençlik Kolları Başkanının askerliğini bedelli yaptığı gibi. Sizde lafa geldi mi Balkes’li icraata geldi mi bedelli..!