Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Erdinç Saraç

İŞİN İÇİNE SİYASET KARIŞMAZSA..!

İlk iki hafta so­nun­da Ba­lı­ke­sir so­kak­la­rın­da Ba­lı­ke­sirs­por’un bu sezon şam­pi­yon olup ol­ma­ya­ca­ğı ko­nu­şul­ma­ya baş­lan­dı..
İlk iki maça bak­tı­ğı­mız­da Bal­kes’in ‘şam­pi­yon ola­cak­mış gibi’ dur­du­ğu­nu söy­le­ye­bi­li­riz..
Amaaa.
İşte ama­a­a­ası var..!
Şöyle ki; işin içine si­ya­set bu­laş­maz­sa bence de Ba­lı­ke­sirs­por bu sezon da, önü­müz­de­ki se­zon­da ve hatta sonra ki sezon da şam­pi­yon olup 9 sezon önce düş­tü­ğü Süper Lige bile dö­ne­bi­lir..
Şimdi di­ye­bi­lir­si­niz ki; si­ya­set­le fut­bol ne alaka..?
Çok alaka..!
Ufak­tan ör­nek­le­me ya­pa­lım..
Me­sa­la 2000 yı­lın­da Ka­sım­pa­şa İstan­bul Ama­tör Kü­me­nin orta sınıf bir ta­kı­mıy­ken Ka­sım­pa­şa’lı Recep Tay­yip Er­do­ğan ik­ti­dar olun­ca bir­den or­ta­ya Ka­sım­pa­şas­por çıktı..​
Hemde ne çıkış, jet hı­zıy­la kü­me­le­ri at­la­yıp 7 se­zon­da süper ligin kemik ta­kı­mı oldu..!
Bir başka ör­nek­le­me ise İstan­bul Bü­yük­şe­hir Be­le­di­yes­por.. Yani şim­di­nin Ba­şak­şe­hir’i..
2000’li yıl­lar­da İstan­bul’da Ba­şak­şe­hir diye bir semt yoktu.. Za­ma­nın AK Par­ti­li be­le­di­ye­si­nin imar mimar iş­le­ri ile tar­la­lar ar­sa­ya, sonra da re­zi­dans­la­ra, gök­de­len­le­re dö­nü­şün­ce or­ta­ya Ba­şak­şe­hir diye bir semt çıktı.. Bal­kes’in lig ikin­ci­si ola­rak Süper Lige çık­tı­ğı sezon, Ba­şak­şe­hir’de lider ola­rak süper lige yük­sel­di.. Her ne kadar o za­man­lar bizde AK Par­ti­li be­le­di­ye olsak da bi­zim­ki­ler eş, dost, ak­ra­ba ta­yin­le­ri ile uğ­ra­şır­ken Ba­şak­şe­hir Süper Ligin şam­pi­yo­nuy­du. O zamanlar başbakan olan Kasımpaşalı Cumhur- başkanımız ; “Başakşehir’i ben kurdum” dedi..! Cumhurbaşkanımız bu sözleri söylerken biz ise küme düş­tük..!
Kı­sa­ca demem o ki; yıl­lar­dır AK Parti’nin ka­le­si olan Ba­lı­ke­sir artık CHP’nin ka­le­si du­ru­mun­da.. Yani bu si­ya­si tablo Bal­kes’in hak et­ti­ği yere gel­me­sin­de ne kadar et­ki­li olur..?
Bakcezzz..!

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER