Balıkesirspor Baltok ligin ilk yarısını 23 puanla 10.sırada bitirdi.

Play-off’un alt sınırındaki Osmanlıspor’un 29, düşme hattının üst sınırındaki Eskişehirspor’un ise 16 puanı var.

Basit bir matematik ile yukarı 6, aşağı 7 puan uzaklıktayız.

3 puanlı bu sistemde kırmızı beyazlı ekip aşağıya da, yukarıda da eşit mesafede..!

Balıkesirspor Baltok’un şu andaki durumunu bir daha hatırlatmak gerekirse hepimizin bildiği gibi 13 futbolcu alacakları için TFF’ye müracaat etmiş durumda ve bir çoğu şu an itibari ile ellerinde tapuları boşta duruyorlar.

Tabiki hepsinin gönlü kırmızı beyazlı ekip ile yollarına devam etmektir, bundan hiçbir şüphe duymam ama paralarını alamazlar ve yollarını da ayırırlarsa hiç birine tek kelime laf etmeye kimsenin hakkı olmaz..

Şimdi Balıkesirspor Baltok yönetiminin şapkayı önüne koyup şuna karar vermesi gerekli, bir gayret ile 3 milyonu bulup bu takımı yukarı mı oynatacağız, yoksa işi suyun akışına bırakıp, ne olursa olsun mu diyeceğiz.

Tabiki yönetim bu kararlarını da bir an önce vermek durumundalar. Benim hissettiğim hala işin ciddiyeti anlaşılabilmiş değil. Bu takım göz göre göre kaderine terk edilmemeli. Yönetimin sürekli; “Balıkesirli iş adamları ve siyasiler bize sahip çıkmıyor” açıklamaları havada kalıyor, yönetim olarak acil eylem planı yapıp uygulamaya koymalısınız. Ses getirecek icraat yapmalısınız ki; durumun vahimeti gözler önüne serilsin..