Maçı kaybetmekten bahsetmiyorum, insanı kaybetmekten bahsediyorum..!

Öncelikle bu sezon transfer yasağı yediğimizden dar ama kaliteli bir kadro ile mücadele ediyoruz..

Birde bu dar kadro sıkıntısının yanına sakatlıklar eklenince Balıkesirspor Baltok için bir hayli sıkıntı oluyor..

Takımın başındaki teknik patron Giray Bulak’ın sezon öncesindeki son basın toplantısında söylediklerini bir kez  daha hatırlayalım. Ne demiş ti Bulak; “ Dar bir kadromuz var her futbolcudan faydalanacağız. Hatta bazı futbolcularımızdan alışık olmadıkları mevkilerde bile görev vereceğiz”.

Peki şu ana kadar Bulak bu sözlerini uygulamaya koydu mu?.
Tabi ki hayır..!

Şimdi bakıyorum da bu takım içinde  yavaş yavaş kaybedilmeye başlayan çok tecrübeli ve kaliteli futbolcular mevcut. Örnek mi?.

Mesela Mehmet Boztepe. mesela Okan Alkan, Furkan Çil, mesela Muhammed..

Steve Belek gibi zor bir futbolcuya katlanan Bulak her ne hikmetse Mehmet Boztepe gibi usta ve kurtarıcı özelliği olan bir futbolcuyu hala yedek kulübesinde bekletiyor. Hatta tam kurtarıcı olarak beklentimizin olduğu dakikalarda tamda Mehmet Boztepe’nin bölgesine defans oyuncusu Okan Alkan’ı alabiliyor..

Anlaşılır gibi değil..

Okan Alkan’a gelince.

Sezon başında kesiği yedi bir türlü form tutmuyor. Bursaspor maçında da bunu çok net gördük. Ama şu unutulmasın bir futbolcu oynayarak form tutar. Bu güne kadar yedek kulübesinde turşusu kurulan bir futbolcunun form tuttuğuna 30 yıldır tanık olmadım.

Furkan Çil’e gelince.

Sezona çok iyi başlangıç yaptı, her gün üzerine ekledi. Şakkkk kulübeye çekildi. Furkan’da düşüşte..

Neticede demem şu ki; dar bir kadroya sahip Balıkesirspor Baltok’ta teknik patron Giray Bulak’ın tercihleri bu dar kadroyu daha da daraltıyor. Yavaş yavaş elimizdeki bu önemli isimleri moral motivasyon olarak kaybediyoruz..