Ne demiş Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk; “En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır”..

Önceki gün Balıkesirspor’umuzu güzel günlere taşımak için Valimiz Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz önderliğinde bir kıvılcım ateşledik.. Balkes’i bu zor günlerden el birliği ile çıkarmak için karınca kararınca kulübe maddi destek kampanyası başlattık.. Ali Hikmet Paşa Tesisleri’nde ki toplantı sırasında dahi sıcağı sıcağına 105 bin lira katkı geldi.. Hemen ardından özellikle biz basın mensupları üzerimize düşen görevi en hızlı şekilde yaymak ve topluma ulaştırmak için gazetelerimiz ve kendi sosyal medya hesaplarımızdan bu kampanyanın duyurusunu yapmaya başladık. Çok kısa süre içinde her kesimden katkı gelmeye başladı

Örnek mi?

Sabah evden çıkarken kardeşim olan Balıkesir iş dünyasının önemli ve saygın ismi Kazım Özgen aradı; “Kardeşim Balkes’e destek için kampanyaya katıldık ve çevremdeki herkesi bugün Balıkesirspor’a destek olması için yönlendireceğim.”

Gazeteye geldiğimde ise  Balıkesirli esnaftardan Başkurt Tavukçuluk, Yavex Delme Patlatma,Sevilmiş Et ve Naz Çorap’tan kampanyaya destek dekontları geldi..

Dedim ki; oldu bu iş… Kentin yöneticileri bu desteği görmek istiyorlardı dememe kalmadı ki; sosyal medyada Balkes’e destek kampanyası ile ilgili  bir yorum okudum. Yardım dekontlarını paylaşan Balkes sevdalılarına karşı cahilin birisi şu yorumu getirmiş; “ Burada dekontlarınızı paylaşıyorsunuz ama dinimiz der ki; bir bir elin verdiğini diğer el görmesin”. Ah be canım tosunum..! Bu kampanya hayır kampanyası değil ki, destek kampanyası. Tam tersine miktar hiç önemli değil. Az yada çok önemli olan birliktelik ve katılım.. Cahillere laf anlatacağınıza köre renk tarifi yap misali..