Hani uyumak için yastığa kafanızı koyarsınız da aklınıza bir şeyler takılır, huzursuzlanır kalkarsınız ve sabaha kadar evin içinde dolanıp durursunuz ya.. İşte İstanbulspor maçından sonraki gece aynen bu durumdaydım. İkide  bir aklıma geldi; nasıl olurda maçı 2-0’dan 2-2’ye getiririz.. Üzülmemek elde değil.

Neyse dikiz aynasına bakarak önümüzü göremeyiz. İstanbulspor maçı sanırım öncelikle teknik patron Ali Tandoğan açısından önemli bir ders mahiyetindedir. Ben bir maçta 2 farkla öne geçen takımın bitime 10 dakika kala maçı berabere bitirmesi veya mağlup olmasını kabullenemeyenlerdenim..!

Tabiki bu eleştirimin arkasına şunu da eklemem gerek.. Beklentimiz bu takımın kümede kalması yönünde. Bu açıdan bakarsak da İstanbulspor gibi zorlu bir deplasmandan 1 puan çıkarmak büyük bir başarı..

YÖNETİM KOPUKLUĞU

Balıkesirspor şu anda ligdeki yeri ve ilk 5 hafta aldığı sonuçlarla ligin en sürpriz ekiplerinden birisi durumunda. Lig başlamadan önce düşecek 3 takım içinde gösterilen Balıkesirspor, yönetimin de büyük gayretleri ile puan itibari ile beklentilerin çok üzerinde.. Buraya kadar herşey iyi, güzel, hoş.. Ama şu tehlikeyi hissediyorum. Başkan Kadir Dağlı, As Başkan Umut Kırtıl ve Akreditasyon Sorumlusu Alper Şayakçı, Hukuk İşleri Sorumlusu Mert Diker ve Basın Sorumlusu Mehmet Demiraslan beşlisi bu işin büyük bölümünde yer alan isimler.  Diğer yöneticiler ise şu anda konu mankeni görevi görüyor..!

Örneğin Balıkesirspor yönetiminde Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetici olan Dr. Hidayet Çoban’ı tesislerde veya ne bileyim maçlarda göreniniz var mı?. Veya  Basından Sorumlu olan Ferit Gündoğdu’yu bileniniz var mı?. Sezon başladığından bu yana 10 kere basın toplantısı için tesislere geldik ama Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Tibet Ağrıoğlu ile hala tanışamadık.. !Veya yönetim kurulu üyesi olan Mustafa Çanakçı’nın yöneticilikle ne alakası var?..Liste böyle uzayıp gidiyor..

Neticede şunu demeye getiriyorum. Başkan Kadir Dağlı ile 5’li oluşturan isimler bu işin tüm yükünü sırtlayıp götürüyor olabilirler ama şu anda kendilerinin dahi hissedemediği ve edemeyeceği tehlikelerle karşı karşı kalacaklar gibi bir görüntü hissediyorum..