Ümraniyespor maçında başımıza gelenler tüm dengemizi bozdu ama bu saatten sonra da yapacak bir şey yok. Hayat devam ediyor..

O maçın cezası 100 bin TL ve 2 maç seyircisiz oynama olarak belirlendi. Maçın tekrar oynanıp oynanmayacağı veya Balıkesirspor Baltok’un hükmen mağlup ilan edileceği ile ilgili karar önümüzdeki hafta belirlenecek.Umarız hak yerini bulur ve Balıkesirspor Baltok-Ümraniyespor maçı kaldığı yerden devam eder.

Balıkesirspor Baltok’u  şu andaki puan durumuna göre bir değerlendirmeye alırsak ligin en kritik bölgesinde diyebiliriz. Balkes 6 puan ve 11.sırada düşme potasına 2 puan play-off potasına 4 puan mesafede..

Bu hafta kendi evimizde seyircisiz olarak Altay maçına çıkacağız. Altay lige iyi başlayan ilerleyen haftalarda gaz kesen bir ekip. Altay maçında seyircimizin yokluğunu çok hissedeğimiz belli.Bu önemli karşılaşmanın ardından bu sezon hayal kırıklıkları yaşayan Adanaspor ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz.Sonraki hafta ise yine evimizde ve seyircisiz olarak Boluspor ile kozlarımızı paylaşacağız. Bu üç karşılaşmanın neticeleri Balıkesirspor Baltok’un bu sezon ki yol haritasının belirleyicisi olacak. Altay ve Boluspor süper hedefi içinde olan ekipler, Adanaspor ise düşme korkusunu son düdüğe kadar yaşama ihtimali olan bir ekip. Biz ise bu üç kritik maçtan alacağımız neticelere göre ya yukarı tırmanacağız yada aşağılarda korkulu rüya göreceğiz.