Balıkesirspor’un kimsemin beklemediği bu performansı sonrası bakıyorum da özellikle Başkan Kadir Dağlı’ya ilgi her gecen gün giderek artıyor. Haftanın bir iki günü okullarda, belediyelerde ‘başarıya giden yol hikayesi’ni anlatıyor Dağlı..

Tabiki davet üzerine katılıyor Başkan Dağlı bu mini seminerlere.

Hoş ve güzel aktiviteler bunlar..

Katıldığı bu toplantılarda, her türlü stresli ortamda dahi gülen ve etrafını da güldürebilen Başkan Kadir Dağlı’yı izleyenler karşılarında sanki bir talkshow cu varmışçasına  keyif alıyorlar..

Birde işin iç yüzü var aslında. Kadir Dağlı sürekli etrafına pozitif bir enerji yaysa da aslında içi kan ağlıyor..!

Neden mi?.

Herkes işin bedavadan reklamasyonunda..! Kendisi ise yastığa kafayı koyduğu zaman ‘ödemeleri’ düşünüyor..! Kabuslar görüyor..!

Başarıya giden dikenli yolları çıplak ayakla aşmaya çalışan Başkan ve yönetim kuruluna manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyenleri maddi desteğe davet ediyorum..!

TANDOĞAN SİSTEMİ..

Balıkesirspor’daki zorlukları bildiği halde takımın başına gelen teknik direktör Ali Tandoğan, bunca zorluklar içinde Balıkesirspor’u hiç kimsenin beklemediği bir yere getirdi. Eldeki malzemeye göre kurguladığı sistemle en iyi işi çıkarıyor. Sezon başında zorunluluktan kadroya alınan Balıkesirli gençlere kattıkları ile onlara çok şey kazandırıyor. Yazın bunu bir köşeye Ali Tandoğan , teknik direktörlük kariyerinin en önemli sıçramasını Balıkesirspor’da yapacaktır.