Balıkesirspor’un Hayatspor önünde kaybetmesine, çaldığı düdüklerle tribünlerin ‘ahını’alan orta hakem Yasin Kol acaba o gece yastığa kafayı koyduğunda rahat uyuyabildi mi..?

Öncelikle rakip Hayatspor’un maçı soğutmasına çanak tutarak bir tek sarı kart dahi göstermeyen Kol, maç içindeki bir çok ikili pozisyonda da tercih hakkını Hatayspor’dan yana kullanarak Balıkesirspor’lu futbolcuların fabrika ayarları ile oynadı..!

Netice de üst düzey bir lig olan TFF 1.Lig’de amatör maç yönetemeyecek kabiliyette ki hakemler ile bu lig nerelere varır bilinmez..!

GERÇEKLERLE YÜZLEŞTİK..!

Balıkesirspor için sezon başında ‘kümede kalmak’olarak belirlenen ligde, ilerleyen haftalarda kırmızı beyazlıların aldıkları başarılı neticeler bir anda tüm camiaya ‘acaba’dedirtmişti. Evet, acaba dedik; bu takım süper ligi zorlar mı?.

Zorlamazmış…!

Bilmeyenleriniz vardır, aktarayım. Büyükşehir Belediyesi’nin sadece ‘Fırıntaş Ekmeği’ desteği verdiği(!) Balkes’in tüm borç yükü Başkan Kadir Dağlı’nın ‘şahsi çekleri’ üzerinde..

Başkan ve yönetimde 3 kişi bu işi yüklenmiş götürmeye çalışıyor..Hatayspor maçı öncesinde futbolculara 5 maç içerde olan prim alacaklarının sözü verilmişti. Öyle yapıldı, böyle yapıldı ve bir şekilde bu para temin edildi ve maç öncesinde ödeme yapıldı..

Durum böyle olunca da biz Balkes’e gönül verenler bekledik ki; futbolcularımız sahada Hayatspor’u ısırsın, yesin, bitirsin, içinden geçsin..!

Yanılmışız..

Demek ki; biz parayı da bulsak şu anda elimizde olan malzeme anca bu kadar iş yapıyor..!

Kısaca  demem o ki; gerçeklerle yüzleştik ve sezon başındaki hedefimize geri döndük.. Kümede kalalım yeter..

Bu arada unutmadan… Balıkesirspor’da isimleri altın harflerle Ali Hikmet Paşa Tesislerine yazılması gereken iki futbolcumuz var. Birisi kalecimiz Vuko, diğeri stoperimiz Tomi.. Onların hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz.. Her ikisi de bir çoğumuzdan daha fazla Balıkesirli..! Ne demek istediğimi Hatay maçına gelenler çok iyi anlayacak. Anlamayanlar da bir zahmet maça giden arkadaşlarına soracak..!