Balkes’in teknik patronu Giray Bulak dünkü basın toplantısında dedi ki; “ Çok değil bin taraftar maça gelse bize moral olacak”.

Ne kadar üzücü değil mi?

15 bin kapasiteli Atatürk Stadı’nda bu sezon sadece Trabzonspor maçında tribünleri dolu gördük onun dışında Balıkesirspor hep yalnızları oynadı..!

Peki neden böyle?.

Öncelikle şunu artık kabul edelim. Biz Balıkesirliler gücün peşinde koşmayı seviyoruz..! Başarı varsa biz ordayız, işler tötüm tötüm gidiyorsa pırızzzzz..! Bir Eskişehir asla ve katta olamıyoruz. Kim iktidarsa ve kim güçlüyse onun yanında saf tutuyoruz. O güç ve iktidar bittiği zaman aynı gece ipi boynuna yine biz geçiriyoruz.. Tipik huyumuz..!

Eeee durum ve vaziyet böyle olunca da bugün için sıkıntıda olan kentin en değerli markası Balıkesirspor’a sevgimiz sadece sözde kalıyor..!

UMARIM DÜZELİR..!

Bu sezon sıkıntı ve yokluğa rağmen Balıkesirspor Baltok ligin orta sıralarındaysa bu gerçekten hem teknik ekip hem de futbolcuların büyük özveri ile kırmızı beyazlı renklere sahip çıkmasından kaynaklanıyor.. Göbeğinden siyasi iktidara bağlı olan Balkes için bu sezon ligde kalması büyük başarı. Tüm hesaplar ise Büyükşehir Belediye Başkanlık koltuğuna oturacak kişinin kırmızı beyazlı camiaya bakış açısına bağlı… İYİ Parti’nin adayı İsmail Ok’ta, AK Parti’nin adayı Yücel Yılmaz’da seçim çalışmalarındaki siyasi söylemlerine Balıkesirspor’u eklediler. Her ikisi de kırmızı beyazlı renkler için ileri dönük olarak güzel vaadlerde bulundular. Tarihe not düşülen bu sözleri gelecek sezon hatırlatmak üzere bizlerde bir köşeye not ettik..Umarım bir dahaki sezon çok daha farklı bir Balıkesirspor görürüz..