Her iki maçta da Trabzonspor önünde kırmızı beyazlı renklere yakışan bir futbol ortaya koyan, Ziraat Türkiye Kupası’nda bize muhteşem  güzellikler  yaşatan tüm Balıkesirspor Baltok’lu futbolcu, teknik heyetine teşekkür etmek istiyorum.

Bunca sıkıntı içinde Türkiye’nin marka değeri en yüksek futbol kulüplerinden birisi olan Trabzonspor’u son dakikaya kadar kovalayan Balıkesirspor Baltok bize şunu bir kez daha gösterdi ki; “Bu takıma biraz destek olunsa çok işler başaracak..!”

Dün Teknik Direktör Giray Bulak, kalecimiz Vukoviç  ve Başkan Yardımcısı Kemal Büyükakın ile birlikte tesislerde basın toplantısı düzenledi. Toplantının ayrıntılarını haberlerimizde okursunuz. Ben size bu basın toplantısının yorumunu yapayım.

Sayın Bulak kısaca şunu belirtmek istedi. “ Biz bir şekilde eliz bugün var yarın yokuz. Şehrin ismini taşıyan Balıkesirspor siyaset ve iş dünyası açısından bu kadar yalnız bırakılmamalı..Bize en büyük destek taraftarımızdan geliyor.”

Altına imzamı atarım..

Çok doğru, bugün için Balıkesirspor Baltok siyasiler ve iş dünyası tarafından yalnızlığa terk edilmiş gibi duruyor. Çalınan her kapı tek tek kapanıyor. Bir umut , Trabzonspor maçında bir jest yapıldı, sonuç merakla bekleniyor..! ( Bu konuyu üstü kapalı belirttim. Gerçekleşirse, açılımı hep beraber zaten okuruz..! Umudumuz da gerçekleşmesi yönünde.)

Trabzonspor maçında tribünleri hınca hınç dolduran 10 bin taraftar ve TV başındaki milyonlar şu anda en azından manevi olarak Balkes’le birlikte. Tabiki Balıkesirspor Baltok’lu futbolcu ve yöneticilerde güneş enerjisi ile çalışmıyorlar. Onlarda bizler gibi para kazanmak zorundalar. Manevi destek kadar maddi destekte gerekli. Bu işin şakayı yok, Türkiye futbol piyasası kaderleri bize benzer bir sürü çöp olmuş kulüple dolu..! Çok geç olmadan bugün Paşaalanı’nda bir iki daire parası bu takımı kurtarır.