Dün Balıkesirspor Baltok’un teknik patronu Giray Bulak’ın Ali Hikmet Paşa Tesisleri’nde basın toplantısı vardı.. Kırmızı beyazlı ekibin basın bürosundan tüm medyaya saat 11’de basın toplantısı olduğunun mesajı çekilmiş.

Buraya kadar her şey normal.

Ben anormal olan kısmına geleyim..

Yerel gazetemizden genç bir arkadaş bu mail sonrası mesaj yazıp; “araç yok mu?” demiş.

Basın toplantısı sonrası  çıkışta ise kulübün basın bürosunda görevli olan arkadaşlara mırım kırım falan yapıyor. “Ne pırpırlanıyor bu size?” deyince konuyu öğrendim.

Allah’tan benim gibi bir adam kulüpte görevli falan değil. Böyle bir istek karşısından 7 ceddinden başlardım, verirdim küsküyü..!.. “Ulen keçi padişah torunu musun ki: seni evinden özel araçla alıp basın toplantısına getirecekler tontiş..!”

MORAL MOTİVASYON PLAKA..!

Malum plakamız 10. Dünkü basın toplantısına yarım saat önce gittim.. Baktım kulüpte te moraller plakamıza uygun..!

Öncelikle Teknik Patron Giray Bulak rahatlamış durumda. Her ne kadar Altay maçındaki futbol ile ilgili aynı fikirde olmasak da Giray Bulak’ın bu işi bildiğini bir kez daha kabul ettim.. Bulak’a göre Balıkesirspor Baltok’un bu sezonki Eskişehirspor maçında son dakikada kaçan 2 puan takım üzerinde travma yaratmış. Bu travmanın ardından çıkılan Osmanlıspor  maçındaki hezimetin nedenini buraya bağladı. Mantıklı.. Sonrasında da Afyon’da alınan beraberlik ardından Ziraat Kupasında Amedspor önündeki farklı netice ve ardından da Altay galibiyeti ile takım yeniden kendini bulmaya başlamış. Neticede bu kendini buluş ve moral motivasyon ile Adanaspor deplasmanından çok umutlu konuştu Bulak..

Evet, geçen hafta ligin Süper Lig adaylarından Giresunspor’u deplasmanda deviren moralli bir Adanaspor’a konuk olacağız. Akıllı futbol ile o maçtan da 3 puanla dönmek hiç uzak değil..