Balıkesirspor Baltok ile Ümraniyespor arasındaki karşılaşmanın hakem raporuna göre ‘tatil edilmesinin’ üzerinden neredeyse bir ay geçti..

17 Eylül günü başımıza gelen bu olaydan sonra PFDK 20 Eylül’de ki toplantısında şu kararı aldı ve açıkladı “BALIKESİRSPOR BALTOK Kulübünün, 17.09.2018 tarihinde oynanan BALIKESİRSPOR BALTOK-ÜMRANİYESPOR Spor Toto 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ve100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına”

Buraya kadar olağan süreç..

Peki sonrası?..Sonrası olağandışı!..

Olaydan 3 gün sonra toplanan kurul hesabı yarım bıraktı. Peki maç ne olacak?

3-0 hükmen yenik mi ilan edileceğiz, yoksa maç kaldığı yerden devam mı edecek.

Bu karar PFDK’nun 4 toplantısında da belirlenemedi.

Şu anda biz ve Ümraniyespor’un birer maçı eksik. Geldik 9. haftaya, herkes hesabını kitabını yapacak ama yapamıyor. .Elimizde ne var, ne yok tam bilemiyoruz..Bu; o kadar önemli mi? derseniz. Evet, hayati önem taşıyor. Ligin ilerleyen haftaları için elinde kağıt kalem puan hesaplaması yapacaksın yapamıyorsun..!

Bir iki toplantıda alınabilecek bu karar neden hala alınmadı veya alınamıyor anlamak mümkün değil..TFF bu maçla ilgili kararını seneye mi verecek?!..Yoksa işin içinde bir bit yeğini mi var?!..