Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı’nın düzenlediği basın toplantısına şehir dışında olduğum için katılamadım, ama toplantının tümünü internet üzerinden izledim.

Öncelikle Nuno dosyasının kapatılmasında gösterdiği performans ve akıl oyunlarını takdir ediyorum. Ve yine kalecimiz Vuko’nun kulübün bu zor zamanında 450 bin TL gibi ciddi bir rakamı borç olarak vermesini de ayakta alkışlıyorum. Ayrıca arabasını satıp parayı yine kulübe borç olarak veren kulüp çalışanda kimse, helal olsun kardeşim sana..

Hem Vuko hem de ismini bilmediğimiz o kulüp çalışanın ruhu Balıkesirspor’un ayak sesleri olmalı. Bundan sonra da bu renklere gönül veren tüm Balıkesirliler ve bu şehirde yaşayanlar kulübün maddi organizasyonlarına büyük destek vermeli. Şunu çok net anlıyoruz ki; bu ligde kalacak ve Balıkesirspor’u güneşli günlere taşıyacaksak hep beraber taşıyacağız. Bu yeni bir dönem olacak, bugüne kadar siyasetin ve özellikle de iktidarın desteği ile yaşam sürdüren Balıkesirspor’da artık yük taraftarlarda..

İNCE AYRINTI

Başkan Dağlı’nın basın toplantısındaki performansını beğendiğimi belirtmiştim. Toplantıya katılan meslektaşlarımın sorularını kendi tarzı ile güzel cevaplamış. Faaakattt; ince bir ayrıntı toplantıda sorulmamış. Nuno dosyasının kapatılması ile birlikte Balıkesirspor en azından bu sezon 1.ligde yer alacak. Bu şu anlama geliyor. 1.ligin 17 milyonluk geliri garanti..!. Şimdi başa dönelim; Nuno dosyasının çözüme kavuşturulması çalışmaları zamanında ne demiştim. Nuno Dosyası kapanmazsa, Akar dosyasının kapatılması imkansız.

Neden?.

 Şundan;  bu takım 1.ligde kalacak ki; gelecek olan 17 milyonluk gelirden Akar dosyasına da ödeme yapılabilsin. Eğer Nuno dosyası kapatılamasaydı bu takım direk küme düşürülme tehlikesi ile karşı karşıya olduğu için Nuno ile birlikte Akar’da avucunu yalayacaktı..! Ve bu hatırlatmanın sonunda şu öngörüde bulunmuştum; Dağlı, Akar’ın parasını kurtarmaya mı geldi..! Benim bu düşüncemiz yanlış çıkmasını çok istiyorum ama yine de bir köşede tutuyorum

Neden..?

Çünkü;Başkan Dağlı bu sezon takımın alt yapıdan gelen futbolcularla sahaya çıkacağı sinyalini veriyor.. Eeee, o zaman ne olacak? Karabük gibi gelenden 5, gidenden 10 yiyerek paraşütsüz düşeceksin. Tabi bu arada Akar dosyasını da en azından belli miktarda kapatmış olacaksın.

Bu şüphenin ortadan kalkması için Akar biraz daha sabredecek ve bu takımın kesinlikle kümede kalması için transfer yapması sağlanacak..! İşte toplantıda atlanan ince ayrıntı bu..!

Umarım bu şüphelerimde yanılmışımdır..!