Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı’nın Nuno dosyasının kapatılmasındaki gösterdiği performansın aynısını şimdi transfer tahtasının açılması ve ardından da yapacağı transferlere göstermesini bekliyorum..!

Yoksa sen Nuno dosyasını kapatmışsın, ama bu lige U21’le çıkacağım dersen bende o zaman sana; hala şüphe duyduğum; Akar’ın parasını kurtarma operasyonu musun derim..!

Bazı taraftarlar olaya duygusal bakarak; Başkan Dağlı’nın “bizim çocuklarla(U21) sahaya çıkarız” söylemini olumlu bularak “Bizim U21 şampiyon oldu, onlarla TFF 1.ligide kaldırırız” diyorlar…

Ama kazın ayağı öyle değil.

Şimdi şampiyon olan Balıkesirspor U21’i mercek altına alalım bakalım TFF 1.Ligi ne kadar kaldırabilir..?

Öncelikle Balıkesirspor U21 takımının yaş ortalaması 23’dü. Diğer ekiplerin ise yaş ortalaması 18. Bu şuna benziyor 40 kiloluk bir boksörün karşısına 70 kiloluk boksörü çıkarmak gibi..! Bu şartlarda zaten 3-5 yıldır yanyana oynayan Balıkesispor U21 diye adlandırdığımız takımımız şampiyon oldu.

O takımdan göze batan isimlerden İbrahim İçüz 3.Lig ekiplerinden Bayburtspor’a, Çağatay VatanKırşehirspor’a, Emre Akkaş BAL ligi ekiplerinden Mardinspor transfer oldular. Bu sivrilen isimler gittikleri 3.lig ve BAL ligindeki takımlarında neredeyse ilk 18’e gidemediler hepsi geri döndüler.

Şimdi bu çocuklarla; TFF 1.Ligi kaldırırız diye düşünmek sadece hayal olur..!

Nuno dosyasını kapa, Akar dosyasını protokole bağla, U21 sahaya çık paraşütsüz düş..!

Eeee ne anladım ben bu işten o zaman..!

 U21’le sahaya çıkacaksak Nuno’nun parasını neden ödedik, Akar’ın parasını ödemek için neden bir tarafımızı yırtacağız..?!

U21’diye bir şey yok..! Transfer transfer..