Balıkesirspor Baltok’un fanatik taraftar grubu ONKOLİK’ler de olmasa ne deplasmana gidecek adam olacak nede Atatürk Stadı’nda ki maçlarda ses çıkacak.

Buraya kadar herşey normal ama normal olmayan ONKOLİK’lerin deplasmana giderken kendilerine kendi öz malımız olan Belediyelerimizden sağlanan araçlara yapılan muamele..!

Tam anlaşılması için bu kötü muameleyi biraz açalım isterseniz..

En son olarak İzmir deplasmanına Büyükşehir Belediyesi ONKOLİK’ler için otobüs ayarladı. Biz Balıkesirlilerin vergileri alınan ve vatandaşa hizmet için çalışan bu otobüslerin deplasman dönüşü halini görseniz inanın içiniz sızlar. Otobüslerin koridorları ‘ Savaştepe Çöp Toplama Merkezi’ni aratmaz..!

Benim bildiğim Balıkesir’in genç delikanlıları düzgün insanlardır, sanırım ONKOLİK’lerin başındaki abileri bundan sonraki deplasman maçlarında tüm Balıkesirlilerin parası ile alınan bu belediye otobüslerine kendi evlerine nasıl davranıyorlarsa öyle davranırlar. ONKOLİK’lere yakışanda bu olur..

HELE ŞU SEZON KAZASIZ BELASIZ BİR BİTSİN

Altay maçından 3 puanı kapsaydık, bundan sonra kalan 10 hafta için planlarımız başka olabilirdi ama olmadı işte.. Neyse biz bundan sonra kalan 10 maçımıza bakalım ve alabildiğimiz kadar puanları alarak rahat olalım.. Peki ligin sonunda ne olacak. Öncelikle 1 Nisan’da koltuğa oturacak olan Büyükşehir Belediye Başkanına hayırlısı ile Balkes teslim edilecek..! Ondan sonrasını o bilecek ama adaylar bugünden bu konuyu ciddi olarak ele alsalar iyi olur, sonra koltuğa oturduklarında ‘nerden çıktı şimdi bu Balkes demesinler..!”