31 Mart yerel seçim takviminin işlediği bu günlerde sürekli şunu dile getiriyorum; Büyükşehir Belediye Başkan adayları Balıkesirspor Baltok koltuğa oturduğunuzda kucağınızda bulacağınız en değerli markamız..

Marka olarak değeri paha biçilemez ama üzerinde de eşşek yükü kadar borç var..

Hani bugünden kulak arkası yapıp sallıyorsunuz falan ya, yarın öbür gün kucağınızda bulduğunuz zaman ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksınız. Bunu AK Parti’nin adayı Yücel Yılmaz, İYİ Parti’nin adayı İsmail Ok ve CHP’nin adayı Ahmet Akın’a söylüyorum..!

Bu üç isimden birisi 1 Nisan sabahı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlık koltuğunda oturacak isim.

Adaylardan İsmail Ok, bu konuda diğer iki adaya nazaran tabiki tecrübeli. Onun Balıkesir Belediye Başkanlığı döneminde Tuna Aktürk başkanlığında Balıkesirspor 39 yıl sonra süper lig görmüş, seçimi kaybetmesi ile birlikte de 39 yıllık özlem 1 sezonda tarih olmuştu..!

Sonrası malum, taaa bugünlere uzanan dosyalar falan fişman..!

Balıkesirspor Baltok son Gazişehir Gaziantep galibiyeti ile de çok iyi bir hava yakaladı. Önümüzdeki cumartesi günü Adanademirspor ile Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Tahminimce bu maça seyircide ilgi gösterip en azından bu sezon için tribün rekoru kıracak. Sizde gelin protokoldeki yerinizi alın, havayı koklayın. Dedik ya, yarın öbür gün bu marka üçünüzden birinin kucağında olacak..