Yerel seçimlere 3 ay, ara transfere 1 hafta var..!

Şimdi yerel seçimlerle, ara transferin ne alakası var sorusunu soranlara açıklık getireyim. Balkes’te neredeyse tüm futbolcular paralarını alamadıkları için TFF’ye mücaraat etmiş durumda..Eğer Ocak ayının ilk haftasına kadar bu paralar ödenmezse Balkes U21’e kalır..Eldeki tüm futbolcular başka takımlara imza atar gider.

İşte böylesine vahim bir durumda yönetimin şu anda ne yaptığını veya nasıl bir yol izlediğini bilmiyoruz. Sadece benim duyumlarım Başkan Mustafa Bahçeci’nin kendi çabaları ile para bulmaya çalıştığı yolunda. (Burada bir parantez açalım, ben bu yönetim oluştuğu zaman şunu söylemiştim. Başkan Mustafa Bahçeci, Hazım Köse ve Mahmut Özbulut dışında elini cebine atabilecek isim yok gibi.. Eee durum böyle olunca da konu mankeninin çok olduğu bir yönetim doğal olarak böylesine kriz zamanlarında apışıp kalıyor..!)

Peki bundan sonra ne olur?.

Paralar ödenmezse ligin ikinci yarısına U21 ile çıkarız.Bu kadar basit.

Tabiki bu arada yerel seçimlerin iki ağır topu AK Parti’li Yücel Yılmazve İYİ Parti’li İsmail Ok’un da Balıkesirspor Baltok ile ilgili düşünceleri çok önemli. Neden önemli, en nihayetinde ikisinden birinin kucağında kalacakta ondan.

Hafızamızı yeniden tazeleyelim ve Mayıs ayındaki kongreye gidelim. Genel Kurulda kırmızı beyazlı camianın o gün itibari ile güncel borcu 38 milyon olarak açıklanmıştı. Yani Bahçeci ve ekibi Balkes’i 38 milyon borç ve transfer yasağı ile aldı. Özellikle Başkan Mustafa Bançeci’nin büyük çabaları sayesinde eldeki futbolcular ile anlaşma sağlandı ve takımın iskeleti korundu. Bugünlere kadar gelindi. Şimdi yol tıkandı gibi duruyor. Yolu aşabilecek olan iki isim Yılmaz ve Ok..Her iki Büyükşehir adayı bugün yarım Balıkesirspor Baltok için canlı yardım yapmalı..En azından bir miktar..! Bu konuyu her iki adayda bugün için ötelerlerse yarın öbür gün kendi belirledikleri başkan ve yönetimi bu camiayı 60 milyon borç ile alır da ondan..!26