AK Partili belediye başkan adayları, Sevgililer Günü kapsamında Milli Kuvvetler Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlara karanfil dağıttı.

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Karesi Belediye Başkan Adayı Dinçer Orkan ve Altıeylül Belediye Başkanı ve Adayı Hasan Avcı, 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında Milli Kuvvetler Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlara karanfil dağıttı. Yücel Yılmaz, “Birlik-beraberlik içerisinde seçim çalışmalarımızı hep birlikte yürütüyoruz. 20 ilçemizde belediye başkan adayları ve ben büyükşehir belediye başkan adayı olarak ortak faaliyetler yürütüyoruz. Seçim Koordinasyon Merkezi’miz çok iyi çalışıyor. Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü. Amacımız insanların birbirini sevmesi, huzurlu bir şekilde şehirde yaşamasıdır. Belediye başkan adaylarımızla birlikte sahadayız, günün anlam ve önemine atıfta bulunan eylemde bulunuyoruz. İnsanlara bulundukları yerde ziyaret ediyoruz. Bugünde Milli Kuvvetler Caddesi’ndeki esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Yorum Yazmak İçin Tıkla


Yorum yapın

ÖNEMLİ: Haberlere yapılan yorumlardan kesinlikle https://gazetekspres.com/ sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret veya ahlak dışı kelimeler içeren yorumların ip adresleri güvenlik açısından kayıt altına alınmaktadır. (IP ADRESİNİZ: 89.252.187.71)