Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Rekor Oy İçin Gece Gündüz Çalışıyoruz!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bigadiç İlçe Başkanı Türker Yılmaz, Altıeylül Belediyesi Konakpınar Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen Olağan İlçe Başkanları Toplantısı’nın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Bu haberin fotoğrafı yok

Toplantıya katılan ve kendilerini misafir eden CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı’na, Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli’ye ve İlçe Başkanı Sinan Ayhan’a teşekkür eden Yılmaz, yereldeki kazanımların önemine vurgu yaptı.

“Balıkesir’de Güçlü Bir Kadro ile İlerliyoruz”
Yılmaz, Balıkesir’de yerel başarıların arkasındaki en büyük gücün, güçlü bir il ve ilçe başkanları kadrosu, başarılı milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın olduğunu ifade etti. “Balıkesir’de halkımıza en iyi hizmeti sunmak ve başarılarımızı daha da ileriye taşımak için, il başkanımızdan belediye başkanlarımıza kadar güçlü bir kadro ile çalışıyoruz,” dedi.

“Rekor Oy İçin Gece Gündüz Çalışıyoruz”
CHP Bigadiç İlçe Başkanı Türker Yılmaz, yaklaşan genel seçimlerde Balıkesir’de rekor oy almak için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti. “İlk genel seçimde rekor oy hedefliyoruz ve bu hedefimize ulaşmak için aralıksız çalışmaya devam edeceğiz. Balıkesir halkının güvenini boşa çıkarmayacağız,” diyerek kararlılıklarını dile getirdi.