Memleketçilikten daha ziyade başarı ve güce endeksli Balkes seyicisinin Ligin 7.haftasına play-off içinde başlayacak olan Balıkesirspor’u, Boluspor önünde izlemeye geleceğini düşünüyorum. Üstelik bilet fiyatları 2 çay parasınayken..!

Temcit pilavı gibi tekrarlıyorum ama bunu da tekrarlamadan yorumun bir anlamı kalmayacak. Biliyorsunuz Balıkesirspor’un şu anda  maddi kaynağı yönetimin kapı kapı dolaşarak yaratmaya çalıştığı  kaynaklar. Bunun dışında da yine başta Başkan Kadir Dağlı ve birkaç yöneticinin kendi maddi imkanları ve çekleri..!

Bunlar bilinenler. Bilinip bilinmemezlikten gelinen ne..?

Maç başı pirimler.

Bu takım her galip geldiği zaman futbolculara belirli miktarda prim sözü veriliyor. Peki şu ana kadar bu paralar verildi mi.?  Zar zorda olsa Erzurumspor galibiyet primi verildi. Giresunspor galibiyet primi beklemede. Peki ne ödeniyor bu futbolculara prim olarak. 200 bine yakın ödeme yapılması gerekiyor.

Şimdi şöyle bir empati yapın ve Balıkesirspor yönetiminin yerine kendinizi koyun. Değil elinizi bedeninizi taşın altına koymuşsunuz ve her galibiyet sonrasında o taşın ağırlığı biraz daha artıyor..!

Biz Balıkesirspor sevdalıları,  her galibiyet sonrası sevinçten havalara uçarken, yönetim ödenecek olan primi düşünmeye başlıyor..! Yensen bir dert, yenilsen bir dert!.. Peki ne yapmak lazım?. Balıkesirspor yönetiminin uygulamaya koyduğu her projeye Balıkesirliyim diyen herkesin katkı sağlaması lazım.. Sağlamalı ki ileride olurda sahaya inip Balkes kaşkolu ile üçlü çektirmeye yüzü olsun..!