Nuno dosyasını kapatarak en azından bu sezon TFF 1.Lig’de kalmayı garantiledik. Ama şimdi önümüzde bir başka tehlikeli dosya var. AKAR DOSYASI…

Bu dosyanın tehlikesi şu; TFF’den gelecek olan neredeyse tüm para icra yoluyla bu dosyaya gideceğinden ve şu anda elde avuçta olmadığından ‘TRANSER TAHTASI’nı açtıramıyor olmamız.

Bu ne anlama geliyor?.

Gençlerimizin moralini bozmak istemiyorum ama onların şu anda bu lige güçlerinin yetmesi mümkün değil.  Eldeki Vuko, Glumac, Atilla, Doğa, Foxi, Furkan ve onların yanına bu tecrübesiz, fizik gücü düşük gençlerle  sahaya çıkacaksın anlamına geliyor..! Neticede böyle bir kadro ile böylesine zorlu bir ligde tutunabilir misin. Zor..!

Başkan Kadir Dağlı transfer tahtasını açtırabilmek için kapı kapı dolaşıp para arıyor. Zaman daralıyor. Hani diyorum AKAR’a yeniden gidilse de şu isim sporsorluğu ile ilgili bir görüşme yapılsa. Belli mi olur.. Onlarda başka memleketin insanı değiller ya. Doğup büyüdükleri, ekmeğini, suyunu içtikleri şehrin takımının kendilerine olan borç yüzünden küme ve hatta kümeler(!) düşmesini istemezler diye düşünüyorum.

Nihayetinde bu memleketten kazanıyorlar..!Belki insafa gelirler..! Yap bi kıyak AKAR. Sana olan borcun en azından belli miktarına gel bu sezon Balıkesirspor’un isim sporsoru ol. Kral ol..! Tarih seni güzel yazsın..!