Süper Lig ekibi Rizespor’a Ziraat Türkiye Kupasında deplasmanda çak, sonra yine deplasmanda ligin 3.sırasındaki Gazişehir Gaziantep FK’ye yerleştir..

Bu görüntü buz dağının üstü..!

Sonuç 6 futbolcun alacaklarından dolayı TFF’ye müracaat etsin.

Bu da altındaki görüntü..!

Dün basın toplantısında takımın teknik patronu Giray Bulak aslında durumu net olarak ortaya koydu;  “Balıkesir Balıkesirspor yalnız bırakılıyor..!”

Yaklaşık 10-15 gündür bu satırlardan sürekli şu konuyu gündemde tutmaya çalışıyorum. Balıkesirspor Baltok yerel seçimlere kurban edilmesin..!

Hepimizin bildiği gibi Balıkesirspor Baltok, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile ayakta durabilen bir camia. Her türlü göbeğinden Büyükşehir’e bağlı..

Şu ana kadar ve halende Büyükşehir’in dümeninde Zekai Başkan olsa da, yine hepimizin malumu ki, AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz.

Bu saatten sonra Zekai Başkan’dan Balıkesirspor Batok için performans beklemek saflık olur..!

Eeee, netice de ne olacak derseniz.

Bende aynı soruyu dün Zekai Kafaoğlu’nun A takımında yer alan ve kırmızı beyazlı ekibin As Başkanlarından Kemal Büyükakın’a sordum; durum ne Kemal abi?..

3 milyon, dedi..

Şu anda ay sonuna kadar mevcut kadroda alacakları nedeni ile TFF’ye müracaat eden futbolculara ödenmesi gereken paralar vs 3 milyon..

Adresi Giray Bulak gösterdi, Kemal Büyükakın’da kafa sallayarak onayladı alsında. Şehrin en büyük mülki idari amiri vali Ersin Yazıcı..

Valinin önderliğinde acil eylem planı ile 3 milyonun bulunması gerektiği yönünde görüş bildirdi Bulak ve Büyükakın ikilisi..

Kısaca Balıkesirspor Baltok’ta şu anda sizlerin gördüğü görüntü buz dağının üstüydü. Ben azda olsa altındaki görüntüyü göstermeye çalıştım..

Daha altlara şimdilik inmeyelim, oradaki görüntü çok daha ürkünç..!