Kırmızı beyazlı futbolcular önceki gün Antalya kampında toplandılar toplanmasına da,dün bu yazıyı kaleme aldığım saate kadar ödemelerle ilgili hiçbir gelişme yoktu..

Kulaktan dolma ve bilgi kirliliğinin had safhada olduğu bu gelişmeler içinde dediğim gibi;  bugün itibari ile ödenmesi gereken 3 milyon lira var..

Peki bu para ödenmezse ne olur?..

Düşünmek bile istemiyorum..!

Bildiğim kadarı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile birlikte  AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı  Yücel Yılmaz ikilisi yanlarına kurmaylarını da alarak bu hafta içi Antalya kampını ziyaret etmeyi düşünüyorlarmış..

Bence bu işi acil kodu ile ivedi şekilde gerçekleştirmeliler.. Tehlike çok büyük..! Dedim ya: 14 futbolcu ‘yol ayrımında’..Ve hiç kimse bu çocuklara tek laf söyleyemez.. Herkes ekmeğinin peşinde..

 

BALIKESİRSPOR BALIKESİR’İN NERESİNDE?.

Yıllardır şunu yazar çizerim.. Balıkesir demek Balıkesirspor demektir..Bu kenti yöneten bürokratlarda, siyasetçiler de zamanı geldiğinde bizim bu yazdıklarımızı ve söylediklerimizi teyit edercesine; “Balıkesir’in en değerli markası Balıkesirspor’dur’ cümlesini kurarlar. Buraya kadar her şey normal. Anormal olan şey ise icraat..!

Şu ana kadar sanırım Balıkesirspor Baltok’un durumunun ciddiyetini anlatabildim. Takım dağılabilir ve ligin ikinci yarısını U21 takımı ile devam edebiliriz. Buda şu anlama gelir, böylesine üst düzey bir ligde gelen 5, giden 10 atar. İlk yarı topladığın 23 puan küme düşmemek için yeterse yeter yetmezse bye bye..!

Adanademirspor maçı öncesi takımın teknik patronu Giray Bulak aslında çok net bir şey söylemişti. Ne demişti Bulak; “Bize bu destek verilmiyor. Bir komisyon oluşturulmalı, bir konsensüs oluşmalı. Çünkü Balıkesir’in gururu Balıkesirspor’dur. Hiçbir siyaset Balıkesirspor’u göz ardı edemez. Bunu ilk defa ağzımdan duyuyorsunuz ama bu bizim canımızı yakıyor. Soyunma odasına girdiğim zaman oyuncularla baş başa kalıyorum. Deplasmana gittiğimiz zaman baş başa kalıyorum. Maçtan sonra o çocuklarla baş başa kalıyorum. Bu kadar duyarsız olunur mu? Ben 22 şehirde çalıştım. Siyasetçiler olsun bürokratlar olsun kulübün içinde olmuştur. Ben burada bunu göremiyorum.”

Bu açıklama aslında çok şey ifade ediyordu. Ama açıklamadan bu yana yine ‘tık yok’..!

Umarım bugün güne hayırlı başlar ve Balıkesirspor Baltok yönetiminde ‘paraların ödendiği’ yönünde bir açıklama duyarız..Hadi hayırlısı..