Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Hatice Kübra Derya

“BİR ŞANS VER” DİYORLAR

Malumunuz “Bir şans verelim” cümlesi genelde CHP için söylenir. Dost meclisinde sıkça zikredilir. İstanbul’a şans verileli neredeyse 5 sene oldu. İBB Başkanı İmamoğlu’nun 5 yıllık karnesine bakalım. Göreve gelmeden önce vaatleriyle icraatları arasında çelişki gösteren İmamoğlu, hizmet yerine algı siyasetini tercih etti. İstanbul’u arka plana iten İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu ile koltuk savaşına girmişti. İstanbul’u 5 kat borçlu hale getirerek, İstanbul’u borçlanamaz hale getirdi. Deprem konusu İstanbul için en öncelikli tehditken Kentsel Dönüşümle ilgili hiçbir faaliyet yapmadı. 230 km metro yapacağım dedi, 10 kilometreye ulaşamadı. Ak Parti’nin projelerini durdurup, birkaç yıl bekleyip, kendi projesi gibi açılış yapması da ayrıca değerlendirilmesi gereken bir konu. Durdurulan metro inşaatları, yanan otobüsler, arızalanan metrobüsler, dolayısıyla mağdur edilen yüzbinlerce vatandaş. Ulaşım ucuzlayacak dedi %500 zam yaptı. Ulaşımda 12 yaş altından ücret alınmayacak dedi sözünü tutmadı. Yani velhasıl kelam fırsat verildi, sonuç ortada. İstanbullular bin pişman.

“Ya gericiler ordusu kazanacak ya hareket ordusu” diyen Zülfü Livaneli gibi milletin iradesine saygı göstermeyen,  “Men dakka dukka” diye millete parmak sallayarak tehdit eden kimseler tarafından temsil edilmeye çalışılan CHP’ye şans vere vere yeterince kayıplar verdik. Artık 1 dakikamızın bile ne kadar önemli olduğunu 15 Temmuz gecesi FETÖ hain kalkışmasında gördük. Tarihimize kara gece olarak geçen darbe girişimini tiyatro olarak nitelendiren CHP’nin tutumu yine değişmedi. Millet iradesine karşı oldukları kadar millete de karşı duran bir tutum sergileyen siyaset anlayışla tecrübe ettik her zaman CHP’yi.

Asrin felaketinde afet bölgesine gönderilen yarımları haram edenlere, canları ile boğuşan insanlara “ Binaların atında kalsaydınız” diyenlere CHP’li Tekirdağ Belediyesi de destek atarak depremzedeleri kaldıkları yerden çıkarmıştı. CHP Ezine İlçe Kadın Kolları Başkanı Cansu Doğan da alçak bir paylaşım ile depremzedeleri hedef almıştı. Doğan, “Aç ölün, beter olun, pisliğinizde boğulun” gibi ifadelerle nefret kusmuştu. Bu kadar mı ucuzdu insan canı. Demokrasiden dem vuranlar demokrasiye en çok balta vuranlar oldu.

Milletle inatlaşarak, millete karşı, millete rağmen bir politika izlemekle zafere ulaşmak mümkün olamaz. Milletle kurulan güçlü bağla ancak seçim kazanılabilir. Akif ne diyor? ”Kesilir belki fakat, çekmeye gelmez boynum.” Akif dizeleriyle milli ve manevi heyecanımızın kükreyen sesi oldu. Milletine ümit, azim ve sevinç aşılayan herkes başımızın tacı, kin ve nefret kusanın kesile başı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER