Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Hatice Kübra Derya

MİLLETİN SİNİR UÇLARINA DOKUNMAYIN!

Seçmen borç harç meselesine çok takılmadığını İBB’de gösterdi. Denetim Komisyonunun açıkladığı 180 milyar borca ve vaat edilenlerin gerçekleştirilmemesine rağmen İstanbul 31 yerel seçim sonuçları, Ekrem İmamoğlu lehine sonuçlandı. Sandığa gitmeyenlerin son 20 yılın rekorunu kırdığı 31 Mart seçimleri tepki seçimi olarak analiz edildi.

Heykele hizmet eden CHP Belediyelerinin ortak özelliği, yanlış yaptıkları konularda şikayetçi konumda olmaları.

Borç batağı içinde gezen CHP Belediyeleri devraldıkları belediyelerin borçlarını şişirmekle gündem doldurmaya çalışırken, Belediye kadrolarına şehirlerin hafızalarını bilmeyen liyakatsiz atamaları bir kenara dursun. Seçimlerde ittifak ortağı olması hasebiyle olsa gerek,  CHP bir konuda sessiz.

Diyarbakır Bağlar Belediyesinin ilk icraati, çatışmalarda ölen PKK’lı kadın teröristlerin heykellerini dikmek oldu. CHP sessiz.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi meclis salonunda Türk Bayrağı kaldırıldı. CHP sessiz.

Mardin Büyükşehir Belediyesinin ilk meclis toplantısında AK Parti grubunun İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşuyla başlanmasını önermesine rağmen Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ve Dem Grubu tarafından reddedildi. CHP sessiz.

DEM Partili yöneticiler, Diyarbakır Sur Belediyesinin başkan odasına geldiklerinde Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a küfrediyorlar. CHP sessiz.

Bu neyin diyeti?

Bayrağımız ve İstiklal Marşımız toplum olarak sinir uçlarımızın en hassas olduğu noktalardır.

Milletimiz 22 yıldır teveccüh gösterdiği partiye tepkisini medenice sandıkta göstermiştir. Ancak söz konusu vatan olduğunda kirli ittifaklara en güzel cevabı yine bu millet verecektir.

Türkiye ve Türk Devleti tüm dünyayı adaleti ve merhametiyle kucaklarken, ne sınırlarımıza dizilen teröristlere, ne içimizi sokulan hain terör örgütlerine karşı milletimiz, devletiyle hizalanma noktasında tereddüt etmeyecektir. Bu millete Kuvay-i Milliye İttifakını kurdurtmayın. Bu millete bir daha istiklal Marşı yazdırtmaya kalkmayın.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER